BCN Design Tour

Punto Luz

Pau Claris 46, 934871108

www.puntoluz.com

El 1986 Punto Luz obria aquesta botiga d’il·luminació contemporània on s’hi podien trobar les últimes novetats dels fabricants més reconeguts a nivell nacional i internacional. Passats els anys i fidel a la filosofia de la seva creació, Punto Luz és avui un establiment de referència amb una xarxa de proveïdors que aplega les millors marques del mercat europeu en il·luminació tècnica i decorativa: Artemide, Flos, Fontana Arte, Ingo Maurer, Tobias Grau, Serien, Foscarini, Marset, Dab, Metalarte, Santa & Cole, Iguzzini, Hoffmeister, Kreon, Targeti o Antares.

Punto Luz ha participat en el projecte d’il·luminació de diversos edificis i locals de Barcelona: Hotel Hilton, Hotel Arts, Podium, Filocoloro i el taller de cuina de Ferran Adrià, entre d’altres. A més, ofereix assessorament a particulars i empreses a l’hora de dissenyar la il·luminació d’ambients.

Els aparadors de Punto Luz canvien regularment amb escenografies i jocs de llums que són l’extensió del contingut de la botiga. Aquesta creativitat ha estat guardonada en les últimes edicions —del 2009 al 2012— del Premi Top 10 d’aparadorisme que atorga Turisme de Barcelona.
També hi ha botigues Punto Luz a Sant Cugat del Vallès i a Andorra.