BCN Design Tour

Disseny Hub Barcelona

Pl. de les Glòries Catalanes 37-38, 932566700

www.dissenyhubbarcelona.cat/

L’edifici, projectat per l’estudi MBM Arquitectes, és un equipament de darrera generació tant per les seves prestacions com pel seu caràcter sostenible. Es recupera un espai urbà de més de 27.000m2 transitable i més amable. Soterrat en un 70 % té un impacte mínim sobre l’espai públic. L’edifici disposa de 25.000m2 de superfície útil. L’edifici Disseny Hub Barcelona ha aconseguit la màxima qualificació possible (classificació A) de sostenibilitat. Amb aquesta qualificació s’aferma entre els edificis de la ciutat més eficients en la distribució i consum energètic.

Seu del Foment de les Arts i el Disseny (FAD), el Barcelona Centre de Disseny (BCD) i el Museu del Disseny de Barcelona, reuneix el patrimoni i el coneixement de la ciutat en aquesta matèria i en concentra els principals actes de tipus cultural, econòmic i social. Impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i les principals entitats de promoció del disseny, contribueix a projectar local i internacionalment la imatge de Barcelona com a referent del disseny.

Disseny Hub Barcelona, un nou equipament ciutadà. Per la nova biblioteca pública, pel nou eix viari i connector de barris, i per l’espai urbà que recupera al seu voltant amb noves zones enjardinades.

Fotos: Lourdes Jansana, Xavier Nácher