BCN Design Tour

Doméstico Shop

Diagonal 421

www.domesticoshop.com

DomesticoShop és un portal online amb showrooms repartits per tota la geografia on trobar dissenys originals i peces d'autor produïts per les firmes més influents en el panorama nacional i internacional de l'interiorisme i l'arquitectura. A Barcelona, tenen dos d'aquests showrooms, un a l'Eixample i un altre al Poblenou.

Van començar amb una petita botiga del barri del Born que complia tots els desitjos dels amants del bon disseny. Avui dia, aquesta botiga ha donat pas a cinc punts de venda que sumen més de 2.000 metres quadrats d'exposició i apropen el disseny a tots aquells que desitgen convertir els seus espais en llocs únics i especials.

Destaca, entre aquests punts de venda, el local ubicat al carrer Rosselló, davant de l'Avinguda Diagonal i molt a prop de l'emblemàtic passeig de Gràcia. Aquest establiment neix de la col·laboració entre DomesticoShop i l'anomenada signatura de catifes Nani Marquina, que comparteixen en un mateix lloc els seus respectius showrooms i, en alguns punts, fins i tot es fonen en un maridatge perfecte. En aquest espai es pot trobar una acurada selecció de mobles que reuneix des dels clàssics de la dècada de 1940, com Saarinen, fins al disseny més contemporani de Jaime Hayon, per posar dos exemples.

Amb més de 10.000 productes en catàleg, en DomesticoShop asseguren que poden atendre pràcticament a qualsevol tipus de necessitat, tant a nivell privat com comercial, que tingui a veure amb mobiliari, il·luminació o complements decoratius dels grans arquitectes i dissenyadors del segle XX, així com de nous talents emergents. Una decidida aposta pel disseny més arriscat i innovador que ha convertit la seva idea en un espai de culte per a professionals i qualsevol amant de les icones del disseny contemporani.