BCN Design Tour

AOO

Sèneca 8, 932508254

aoobarcelona.com

Fundada el 2013 per Oriol Villar (publicista) i Marc Morro (dissenyador), AOO és una botiga, un showroom i un estudi de disseny situat en el barri de Gràcia. L'editora on es poden trobar una selecció de peces contemporànies a més d'un col·lecció pròpia.

En AOO tots els productes estan creats o fabricats a 80 km o menys del Mediterrani. L'estructura d'un tamboret, per exemple, pot estar feta a Tàrrega, l'entapissat a Barcelona i la tela confeccionada a Mallorca. I sempre amb la mateixa idea en ment: si no saps què fer, inventa-t'ho tu mateix.

El quotidià, l'ordinari, el simple, el funcional i l'anímic són els adjectius que defineixen la col·lecció. I la fusta com a punt de partida de gairebé tot. Marc i Oriol expliquen que van escollir aquesta matèria primera per la seva olor, calidesa i la seva escala humana a l'hora de treballar-la i, sobretot, per ser el material més variable i adaptable que atorga la natura.

A més de botiga i showroom, aquest espai creat per Arquitectura-G és l'estudi on dissenyen i investiguen moltes de les peces que acaben formant part de la seva col·lecció. Així com també el taller, al Poblenou, on Marc realitza la producció d'algunes d'elles.