BCN Design Tour

Jaime Beriestain

Pau Claris 167, 935150779

www.beriestain.com

Situada al cor de l'Eixample, la Concept Store & cafè-restaurant del prestigiós interiorista Jaime Beriestain és un fidel reflex del seu treball i la seva personalitat. Un multiespai que uneix les seves dues grans passions, la decoració i la gastronomia en un ambient cosmopolita i acollidor.

En un local de 500 metres quadrats, l'interiorista xilè combina tots els detalls que li resulten imprescindibles -mobles vintage restaurats, flors naturals, exquisides teles, espelmes, fragàncies i fins i tot llibres-, juntament amb els productes que ell mateix crea -llums, catifes, llibretes o productes Gourmet-. I tot en aquest gran contenidor on reuneix la seva botiga i el seu cafè-restaurant amb la intenció que tot aquell que entri es senti com a casa i no li falti de res.

La zona de botiga compta amb diversos ambients decoratius: urbà, campestre, de mar i rústic de muntanya. Tenen especial importància les peces de mobiliari vintage restaurades dels anys 60 i 70, que Beriestain ha adquirit en els seus nombrosos viatges. També hi ha una zona de la llibreria amb edicions internacionals. I la papereria i les veles han estat seleccionades per ell mateix en diferents països.

Les flors tenen un espai propi en resposta a la passió de l'interiorista per l'art floral. Sota l'assessorament d'un especialista i amb flors procedents d'Holanda, es realitzen des de petits rams fins a grans arranjaments per a esdeveniments.

I a la zona de cafè-restaurant, deixa anar al seu amor per la gastronomia. A la carta, basada en la cuina tradicional i de mercat, es troben sabors profunds, plats xilens de la seva tradició familiar com la sopa de ceba de l'àvia Sofia en record de la seva àvia i fins i tot una selecció de plats baixos en calories per a aquells clients que posen especial atenció en la seva cura personal sense renunciar als plaers del paladar.