BCN Design Tour

Lupo Barcelona

Pg. de Gràcia 124

www.lupobarcelona.com

Inspirant-se en la ciutat i el seu modernisme, Lupo porta gairebé un segle apostant per la fusió entre tradició i modernitat en els seus productes de pell d'excel·lent qualitat, fabricació artesanal i disseny de Barcelona.

La història de la firma es remunta a 1920, en un atelier del barri de Gràcia, on es fabricaven maletes i baguls de pell, que la societat de l'època encarregava, sobretot, per als seus viatges transoceànics. D'aquesta manera, des del port de Barcelona, Lupo va arribar als llocs més remots del món i, a poc a poc, va començar a rebre encàrrecs de tot arreu.

Anys més tard, aprofitant la seva mestria en l'ofici i sumant-li les aptituds artístiques, van començar a confeccionar els seus primers bosses, símbol per excel·lència de la firma a l'actualitat.

El 2001, la bossa Abanico, va ser distingida amb el premi al millor disseny a la fira Mipel de Milà, el que va convertir a Lupo en la primera marca no italiana mereixedora d'aquest reconeixement. En l'actualitat, el escultòric disseny prisat d’Abanico es considera un autèntic pioner de les noves tendències en pelleteria.

Per la seva qualitat i la seva trajectòria, van ser triats per la Fundació La Pedrera com els llicenciataris exclusius de productes en pell amb marca la Pedrera. Cada model d'aquesta línia exclusiva està numerat i forma part d'una edició limitada.

Després de la seva adquisició pel Nylstar Fashion Group el 2013, Lupo afegeix la vocació internacional al seu artesania d'avantguarda, acurada fabricació i mim fins a l'últim detall. El resultat són bosses i accessoris pràctics, còmodes i atemporals, dissenyats per Ramon Sambola, i una nova línia de prêt-à-porter, en col·laboració amb Meryl, que constitueix la primera col·lecció de roba de Lupo.