BCN Design Tour

OhBo Organic Cafè

Doctor Fleming 15, 933482968

www.ohbo.es

Situat a la zona alta de la ciutat, el OhBo Organic Cafè és tot un paradís del slow food. En un espai sense colorants ni conservants, ofereix una carta a base de productes orgànics, ecològics i de proximitat i una cuina sana i equilibrada.

Per aconseguir-ho, el seu ideòleg i propietari, Anton Brufau, s'ha envoltat de tres grans professionals: l'assessor gastronòmic Iker Erauzkin, la naturòpata Adriana Ortemberg i la interiorista Isabel López Vilalta.

Erauzkin ha estat l'encarregat de dissenyar la carta amb tota la informació nutricional necessària i plats per a vegetarians i celíacs. Ortemberg, per la seva banda, ha estat la responsable dels més de 20 batuts de verdures i sucs naturals que ofereixen. I l'estudi d'Isabel López Vilalta ha projectat l'espai.

Per acollir aquesta proposta, s'ha optat per un interiorisme natural i despullat d'artificis superflus com tot el que ofereixen. Un ambient amb un aire industrial, instal·lacions a la vista, elements recuperats i materials nobles que reconcilia l'urbà amb la naturalitat que busquen en tot el que fan.

La paret principal, que separa el restaurant de la cuina, està revestida amb una quadrícula de ferro coberta amb vidres antics i recuperats en tonalitats, verds, blaus i grisenques. Mentre que per a la resta de parets s'ha utilitzat paper pintat amb efecte formigó.

Les dues façanes, completament envidrades i amb vista a una zona verda proporcionen la connexió amb la natura. I perquè això no resti la privacitat necessària dels comensals s'han tamisat lleugerament les vidrieres amb una trama metàl·lica en punts estratègics.

Taules de fusta massissa, juntament amb cadires i tamborets Tolix, i un llarg sofà tipus Chester de 8 metres, en un lateral del local, i bancs de pell estil poltre de gimnàs en l'altre, completen l'harmoniós conjunt de OhBo.