BCN Design Tour

Espai Rö

Muntaner 182, 936672962

www.espairo.com

Espai Rö és molt més que un estudi d'arquitectura i un showroom. Dirigit pels arquitectes Efrem López i Adrià Jurado, és un espai creat per gaudir de l'arquitectura, del disseny i de l'art i, per sobre de tot, és des d'on els seus impulsors comparteixen la seva passió pel mobiliari.

Precisament, portats per aquesta passió, van idear aquest atelier el 2010, on, a més de treballar projectant espais, poguessin divulgar i posar en comú tot el relacionat amb la cultura del moble -en la qual tenen bona part dels seus arrels. Així, Espai Rö es va convertir en el que és avui dia, un lloc on exposar regularment peces escollides de marques de mobiliari i il·luminació de tot el món, capaços de transmetre la singularitat, la poesia del detall i la tradició de l'excel·lència.

La seva visió de l'arquitectura està fortament compromesa amb la materialitat de les coses, amb la seva textura i la seva composició. La senzillesa és el seu principal objectiu. I les matèries primeres i la tradició dels antics oficis, les seves eines de treball. Bolcant-se en cada projecte amb la màxima exigència però sense renunciar al cor.

Per aconseguir-ho, Efrem López i Adrián Jurat s'han envoltat d'un selecte equip de professionals amb els que afronten cada projecte partint de l'experiència acumulada però amb una actitud de recerca permanent, sense idees preconcebudes.

Seguint aquesta línia, han destinat una part del showroom a la divulgació de l'art. Aquesta iniciativa d'Espai Ro, dirigida per Natalia Alexandrova, se centra en la recerca d'artistes contemporanis d'arreu del món que ofereixin una visió diferent i particular. Una nova aposta de sumar a la seva passió inesgotable.

Fotos: José Hevia