BCN Design Tour

Gra de Gràcia

Puigmartí 11, 932102846

www.gradegracia.cat

Fundada el 2012, Gra de Gràcia és una empresa dedicada a la venda al detall d'aliments de producció ecològica i de proximitat que pretén posar el seu gra de sorra per impulsar una vida més sana i sostenible. Alimentació conscient, consum responsable i reducció de residus són els tres pilars de la seva acurada filosofia.

Tot en Gra de Gràcia està pensat i fet amb els sentits i encaminat a adquirir uns hàbits de compra que permetin al client dur productes de qualitat a un preu just i sense malbaratar recursos, portant només el necessari.

L'interiorisme el signa l'arquitecte i aparellador Jordi Escoriza Lluch. Que va crear un espai càlid i funcional on cada detall està calculat perquè les persones que entrin se sentin com a casa. La senzillesa, que caracteritza l'esperit de Gra de Gràcia, juntament amb una acurada elecció dels elements protagonistes -els dispensadors, la il·luminació amb llums de tall industrial i els panells de lames de fusta clarament van ser les premisses del projecte. Un lloc perquè els clients puguin sentir-se còmodes i en confiança i, al mateix temps, lliures i sense lligams.

Els productes que ofereixen compleixen amb tots els requisits imprescindibles de qualitat de cultiu, fabricació i distribució i són de procedència ecològica, natural o de petits productors de proximitat. Quan no troben un productor autòcton, els responsables de Gra de Gràcia el busquen en distribuïdors que disposin de productes italians i francesos. Tot sense conservants ni afegits químics i sense envasos de plàstic per evitar malgastar recursos i generar residus innecessaris.

En definitiva, un lloc on les persones que fugen de la compra estandarditzada de les grans superfícies i que volen tornar als orígens, troben el seu espai.