BCN Design Tour

B de Barcelona

Av. Gaud, 28, 936 03 50 06

bdebarcelona.cat

Situat en una de les rutes modernistes més belles i visitades de la ciutat, es troba B de Barcelona, una botiga dirigida per Maite Guillem. Un petit comerç en què es pot trobar una elegant alternativa al típic souvenir de les ciutats, tots ells made in Barcelona.

Una gran varietat de peces dissenyades i produïdes de manera local feta per arquitectes, dissenyadors gràfics i industrials, joiers, artesans, ceramistes, maquetistes, il·lustradors... o simplement barcelonins / barcelonines de naixement o adopció amb talent creatiu. Una acurada selecció de productes i gadgets diferents i curiositats que pretenen sorprendre i que són catalogats com a poc convencionals, frescos i representatius de la nostra ciutat.

Ceràmica surrealista de Bussoga; ceràmica minimalista de Miriam Cernuda amb Workingintheredwoods; espelmes de tapes típiques (pa amb tomàquet, truita de patates, olives) de Típica Candela; clàssics del disseny com el setrill antidegoteig de Rafael Marquina (1961); samarretes Camicities, en cotó orgànic amb dissenys de Hey Studio o Lo Siento; maquetes en cartró encunyat d'icones de Barcelona com la cadira Gaudí, la Font de Canaletes o el fanal del Passeig de Gràcia (Bcn Icons); penjadors fets a partir de jugadors de futbolí del Barça (RS Barcelona); guies de la ciutat...

B de Barcelona dóna prioritat a les petites produccions, les edicions limitades o el handmade amb una clara identitat de Barcelona, sense oblidar els clàssics o els productes reciclats i upcycling, objectes que es recuperen per atorgar-los una segona vida i tot això en un modest però acollidor espai en què pràcticament tot aquesta reciclat i recuperat i en el qual destaca la fantàstica panoràmica de Barcelona del fotògraf Rafael Vargas.