BCN Design Tour

Palo Alto Market

Pellaires 30-38, 671 230 545

paloaltomarket.com

El Palo Alto Market és un mercat de carrer de moda, art, disseny i cultura basat en el concepte de street market, però a la mida de la ciutat de Barcelona, que destaca per la seva creativitat.

Ubicat en un antic complex fabril del Poblenou, des del 2014 obre les portes el primer cap de setmana de cada mes per compartir, exhibir i posar a l'abast de la mà les creacions d'artistes i professionals vinculats al món creatiu. Una illa urbana a les instal·lacions de la qual conviuen dinou estudis creatius entre els quals es troba el de Javier Mariscal, president de la Fundació Palo Alto i impulsor de l'espai.

El mercat ocupa els quatre carrers exteriors del recinte (Principal Avenue, Food Street, Central Street i Bugambilia Street) així com el jardí i tres naus de l'interior del recinte (Art Gallery, Espai Black i Espai Blanc).

En total, al voltant de 3.700 metres quadrats on es barreja la cultura, el disseny, l'art, el talent i la sensibilitat en una acurada selecció d'expositors de moda i complements, peces de disseny i artesania, articles vintage i handmade, música, llibres, fotografia, i sense oblidar el millor street food. Una oferta única per gaudir amb els cinc sentits.

Des de fa algun temps, cada edició es temàtica i gira al voltant d’un determinat eix conceptual. La selecció dels expositors es fa atenent a criteris de qualitat i sintonia amb els conceptes i objectius que defineixen la identitat de Palo Alto Market. Un mercat que aposta pels projectes orientats cap al futur i els nous hàbits de consum, així com productes sostenibles, originals i artísticament interessants.

En definitiva, més de 130 expositors minuciosament seleccionats entre els que es donen cita prometedors dissenyadors de moda, creadors d’artesania i representants del disseny emergent perquè el visitant trobi els millors tresors d’ahir, el nou disseny d’avui, la moda que vindrà i les tendències de demà.