BCN Design Tour

mesoestetic Lab Store

Mestre Nicolau 16, 934 143 192

www.mesoestetic.com

A simple vista, el primer concept store de mesoestetic Pharma Group, laboratori famacèutic de referència en dermocosmètica i cosmètica mèdica a nivell internacional, s’assembla més a un laboratori que a un centre estètic convencional.

Precisament aquesta va ser la intenció de les firmes que van portar a terme el projecte: Espluga+associates, encarregats de la identitat visual i del packaging de la firma, i Intsight, responsables de l’interiorisme de mesoestetic Lab Store.

La seva idea era transmetre en aquest establiment inaugurat el 2011 els valors i l'essència de la companyia: recerca, desenvolupament i innovació.

Un repte difícil d’aconseguir tenint en compte que havien de plasmar aquests conceptes en aquest reduït espai de tot just 25 metres quadrats.

A més de realitzar diagnòstics personalitzats, oferir una àmplia selecció de tractaments professionals, el centre proposa totes les línies de cosmètics convencionals per contenir concentracions més elevades de principis actius.

mesoestetic Lab Store és també el punt de venda exclusiu de la marca m_lab, tractaments cosmètics personalitzats prescrits per les més prestigioses clíniques estètiques.

La solució que van idear va ser dur metafòricament un tros del laboratori als usuaris mitjançant la utilització, per una banda, d'un asèptic blanc immaculat que ho tenyeix tot i que dóna sensació d'amplitud. I d'altra banda, prescindir de mobiliari superflu i limitar l'existent a peces linials sense ornaments ni artificis amb un caràcter marcadament funcional.

Tot això, juntament amb el fet d'apostar per una il·luminació pròpia d'un laboratori (que es tenyeix de blau recordant a la llum ultraviolada pròpia de les càpsules antibacterianes), fan de mesoestetic Lab Store un espai únic que crida l'atenció a tota hora. Fins i tot de nit, amb la seva singular llum.

Fotografies: Olga Planas i Mireia Rodríguez