BCN Design Tour

LCI Barcelona, Escola Superior Oficial de Disseny

Balmes 209, 932 372 740

www.lcibarcelona.com

LCI Barcelona, Escola Superior Oficial de Disseny, és un referent en disseny de caràcter internacional, que atreu a estudiants que volen adquirir una formació competitiva global de qualitat i el talent de professionals de tot el món.

Aquest campus de la xarxa LCI Education a Europa, amb seu central a Canadà, posa a la disposició dels joves i la societat en general, una formació per donar resposta als reptes del futur: apostant per un ensenyament molt vinculat a l'empresa i les necessitats dels sectors, així com a la internacionalització i a una visió global amb accent local.

L'oferta formativa de LCI Barcelona abasta des de Títols Superiors Oficials en Disseny de Producte, Interiors, Gràfic i Moda, aquesta última de la mà de Felicidad Duce (escola especialitzada en aquesta disciplina des de fa més de 90 anys), fins a Màsters/Postgraus i cursos d’especialització.

Un dels principals objectius és oferir la millor qualitat d'ensenyament per al correcte desenvolupament personal de l'estudiant. No només ofereixen formació en disseny, també en management i innovació.

Estudiar a LCI Barcelona proporciona oportunitats úniques i excepcionals de mobilitat internacional. D'una banda a través del programa Erasmus+ d'intercanvi amb les universitats europees, i per una altra, a través del programa d'Estudis de Mobilitat Internacional de la xarxa LCI Education, els estudiants disposen dels diferents 22 campus distribuïts en els 5 continents, a més de la possibilitat de dur a terme pràctiques en empreses d'aquests països. LCI Education posa al servei de l'estudiant la seva xarxa perquè pugui formar-se amb una perspectiva i oportunitats globals, obrint-li la porta al món.