BCN Design Tour

Krizia Robustella

Sant Pere més Alt 50, 932 682 668

www.kriziarobustella.com

Disseny made in Barcelona, exclusiu, diferent, i que barreja la moda amb l'art i la cultura de carrer. Així és KR Store, la botiga de l'avantguardista dissenyadora Krizia Robustella on a més de les seves col·leccions, també es poden trobar peces i complements d'altres creadors nacionals.

Aquest establiment propi recull el testimoni del que la dissenyadora va tenir diversos anys al proper carrer Montsió número 6, i amplia el seu horitzó. Un cop al mes, el local es transforma en un espai polivalent on es realitzen exposicions d'art, presentacions de moda, instal·lacions de vídeo...

Precisament per aquest motiu, l'espai compta amb dues zones diferenciades però al mateix temps integrades: una on s'exposen les noves col·leccions de la dissenyadora barcelonina i l'altra, anomenada Backyard, on es mostren obres artístiques d'altres disciplines i que, de vegades, estan vinculades amb les peces de Krizia Robustella.

En resum, un punt de trobada on els fans de la moda, l'art i el disseny conviuen a la perfecció i on poder donar curs a la creativitat emergent de la ciutat.

Formada a la prestigiosa escola de moda de Felicidad Duce, Krizia Robustella és una de les dissenyadores del 080 Barcelona Fashion més reconeixedores gràcies a un estil urbà, esportiu i desenfadat que es tradueix en siluetes oversize, materials originals (neoprè, encoixinats, cabells...) , colors cridaners i estampats mida XXL.

Una actitud que transcendeix les seves peces i que es respira clarament en KR Store, un lloc on sempre hi ha alguna cosa a veure, una cosa que fer i algú amb qui trobar-se.