BCN Design Tour

RS Barcelona

Còrsega 365, 93 6589503

www.rs-barcelona.com

En aquest ampli local de 300 metres quadrats té els seu espai el primer showroom d’RS Barcelona, la marca de mobiliari i accessoris coneguda pels seus futbolins i taules de tennis de taula de disseny.

Aquí s’exposa al complet la seva col·lecció de productes Intense Living: la gamma de futbolins RS#, els tendres sofàs Spongy i el desmuntable Fields, els viatger bancs On the road, la barbacoa maletí Mon Oncle, i la gamma de taules de tennis de taula You and Me, entre altres peces.

Precisament, Antoni Pallejà, dissenyador de la col·lecció You and Me, és qui firma aquest espai en el que la filosofia de la marca es plasma tant en les parets com en la selecció dels materials emprats, la distribució o la il·luminació.

No obstant això, en RS Barcelona hi ha molt més que la seva col·lecció, a més d'exposar tot el seu catàleg, també ofereixen altres productes amb un denominador comú: el bon disseny.

Des de les marques més reconegudes a nivell internacional -com Native Union (gadgets tecnològics de luxe), Lexon, Magis (mobiliari i accessoris), Marshall (altaveus), Marset (il·luminació), Serax (objectes de decoració), Zuzunaga (tèxtil per a la llar), o Rains (impermeables), per exemple- fins a petites firmes de Barcelona i rodalies -com Utoopic, Doiy o Woouf-, o de països tan dispars com Corea (Eleven +), Lituània (March), Holanda (Leff Amsterdam), Sud-àfrica (Solar Jar), o Austràlia (Memo Bottle).

La història d’RS Barcelona es va iniciar el 1975 quan Rafael Rodríguez Castillo, un empleat de la metal·lúrgia, va decidir muntar un petit taller a Viladecans. Després de fabricar per a altres, va néixer el seu primer producte propi: el futbolí de metall RS # 2, que es va convertir a poc a poc en un fetitxe per a arquitectes, interioristes i amants del disseny.

Va ser l'embrió d'aquesta iniciativa que, amb el pas dels anys i la suma d’Stone Designs, Eva Prego i Cutu Mazuelos -juntament amb altres brillants i prometedors dissenyadors-, va donar lloc al que és RS Barcelona avui dia.