BCN Design Tour

Chök the Chocolate Kitchen

Astúries 93, 93 3487616

www.chokbarcelona.com

Chök, the Chocolate Kitchen és un establiment dedicat en cos i ànima a la xocolata -on provar productes exquisits i experimentar amb noves formes de combinar sabors- que va obrir el 2013 de la mà de l'empresari Fernando Madrid.

Després de l'èxit de les seves dues primeres botigues a Barcelona, Chok s'instal·la al carrer Astúries en un edifici modernista catalogat. Un projecte d'interiorisme, visual merchandising i detailing de l'estudi de disseny Intsight, responsable des de 2012 de la direcció creativa dels espais de la marca Chok.

L'espai compta amb terres de fusta natural, un taulell de 'look petri' amb un revestiment porcelànic de Inalco i el mobiliari de color negre, com a elements diferenciadors.

La cuina es manté oberta al públic i permet als visitants gaudir en directe del procés de preparació dels productes. Una illa central, sobre la qual descansa un gran finestral amb tancaments metàl·lics, la comunica amb l'espai de la botiga.

Fins prestatges metàl·lics plens de producte, pack i matèries primeres decoren les parets de la botiga. La resta de mobiliari ha estat realitzat a mida amb el nou material mat de Egger, estructura metàl·lica esmaltada i tiradors de cuir.

Punto Luz ha estat l'encarregat de subministrar les peces de Nemo lighting, Flos, Lampe Gras i New Works, entre altres, que componen la il·luminació del local.

El packaging dels productes és de espluga + associates, responsables de la identitat visual de la marca.