BCN Design Tour

The Avant

Enric Granados 106, 933 007 673

theavant.com

En aquest diàfan establiment, presidit per una magnífica escultura de fusta que fa de penjador per exposar algunes de les seves creacions, té al seu espai la botiga i el taller de Silvia García Presas. La dona formada al Royal College of Art de Londres que està darrere de la firma de moda The Avant.

Des dels seus inicis, el 2004, l’aposta de The Avant per dissenys aliens a les tendències del moment, confeccionats amb materials de qualitat, i en tons terra i neutres, ha convertit la firma en un imprescindible de la moda bàsic i atemporal.

The Avant dissenya i confecciona a Barcelona amb experimentades modistes que combinen artesania amb tecnologia, prestant especial atenció als detalls. La producció local garanteix la millor qualitat, i una resposta ràpida a les seves fidels clientes. L'estil de la marca apunta a una dona intel·ligent i sensible, i amb una veu pròpia. I cobreix totes les seves necessitats tant per a vestir-se de diari com de festa, incloent una àmplia selecció de bàsics, peces de punt i accessoris.

Peces que es poden trobar a la botiga juntament amb el racó Primitiu, un espai dedicat als objectes artesanals que la dissenyadora ha anat trobant en els múltiples viatges. Articles fets a mà, que reivindiquen la diversitat cultural i es fusionen sorprenentment bé amb l’espai: joies, fulards, ceràmica, catifes, tovalloles, coixins, cosmètica natural ...

La botiga, a més, acull el taller de Silvia García Presas, que dissenya aquí les creacions de les seves col·leccions.