BCN Design Tour

Thelivingfood

Viladomat 85, 935 147 695

www.thelivingfood.com

Inaugurada a mitjans de 2015, Thelivingfood ostenta el títol de ser la primera botiga de Barcelona centrada exclusivament en alimentació biològica i totalment vegana. El que es tradueix en una exhaustiva selecció de productes de cultiu ecològic de primera qualitat i completament lliures de GMO (organismes modificats genèticament).

La filosofia de Thelivingfood és proporcionar aliments de producció propera –que asseguri una distribució menys costosa-, i rigorosament cruelty-free- una etiqueta que implica que per la seva producció no es maten, fan malbé ni utilitzen animals-. I en la seva oferta estudien els conceptes de la que consideren l’alimentació del futur: alimentació preventiva i curativa, rawfood (menjar cru), i living food (menjar vida).

Per donar forma a l'espai que donés cabuda a aquesta filosofia, van confiar el projecte a l'estudi d'interiorisme de Miriam Barrio. La seva intenció principal va ser fugir dels estereotips associats al món bio i vegà, i crear una identitat pròpia en consonància amb la singularitat de Thelivingfood al mercat.

La vida i la salut com a motors del projecte van ser plasmades en l'espai a través dels colors i els materials.

D'una banda el blanc que apropa l'espai a una imatge clínica, gairebé asèptica. I d'altra el blau, conceptualment proper a l'anterior, i el color escollit com a motiu corporatiu i fil conductor. Una cosa que es manifesta de forma constant en el paviment continu blau que recorre tot l'espai, i també en el disseny gràfic i les diferents aplicacions signades per Francesc Moret.

Mentre que per exposar l'extensa i variada selecció de productes van dissenyar un suport neutre que no restés protagonisme als aliments, i al mateix temps aportés ritme al conjunt. El que va donar com a resultat un mobiliari modular amb fustes clares i metall blanc que resulta discret i funcional, però estètic al mateix temps.

Complementa l'oferta alimentària de Thelivingfood -entre la qual no falten productes per a la diferents intoleràncies alimentàries- una acurada selecció de cosmètica biològica d'alta gamma per a la cura corporal integral.