BCN Design Tour

Sivasdescalzo

Bailen 18, 935 312 122

www.sivasdescalzo.com

Després d'una reeixida trajectòria de cinc anys, Sivasdescalzo -empresa especialitzada en la venda de sabatilles esportives de models exclusius, edicions limitades i reedicions de clàssics vintage- va obrir el 2016 aquesta nova botiga dissenyada per l'arquitecte Antoni Pallejà.

Un ampli local de més de 500 metres quadrats distribuïts en dues plantes en els quals els elements industrials de principis del segle XX conviuen amb el disseny avantguardista que configura l'espai d'exposició. Un disseny en el qual es barregen materials nobles com el marbre, el granit, el vidre o el parquet d'espiga amb altres clàssics de la construcció com són el maó, el formigó o l'acer forjat.

Les dues plantes de l'establiment estan connectades a través d'un pati del darrere per on entra llum natural i que s'ha decorat amb un gegantí mur de marbre exportat des de l'Índia.

La planta superior es caracteritza per una estètica moderna i urbanita amb dos grans aparadors i dues portes d'accés. L'entrada de l'esquerra dóna pas a un espai amb les últimes novetats de marques com Nike, Adidas, Reebok, Converse o Asics Tiger exposades en estructures Truss, vitrines, i expositors de 360º. Mentre que l'accés dret compta amb una pantalla tàctil integrada, expositors 3D de producte i un provador privat.

Els dos accessos s'uneixen en una sala central, un lloc en el qual el client pot consultar catàleg en els diferents iPads habilitats, provar les sabatilles en els bancs encoixinats o rebre l'atenció personalitzada del personal de la botiga, que disposa d'una video- projecció sobre la paret per mostrar les diferents col·leccions.

I a la planta inferior, l'ús de materials nobles i les formes geomètriques creen l'espai idoni per albergar els productes més exclusius de Sivasdescalzo. Aquest espai, a més d'albergar productes de marques de renom com Rick Owens, Raf Simons, Adidas I-3 o Nikelab, és també l'enclavament on es pot descansar en els sofàs, degustar un cafè o jugar una partida a la seva taula de ping pong.