BCN Design Tour

Hannah Gallery by Klimt02

Riera Sant Miquel 65, 933687235

www.klimt02.net

Entrar a Hannah Gallery by Klimt02 és entrar en alguna cosa més que una galeria especialitzada en joieria contemporània. És també un lloc de trobada per a creadors i amants de la joieria i de l'art basat en dos pilars fonamentals.

D'una banda, la comunitat virtual d'internet creada el 2002 per Amador Bertomeu i Leo Caballero per oferir la informació més completa sobre el món de l'art aplicat a la joieria. De l'altra, aquesta galeria on els seus impulsors mostren in situ les idees més agosarades de la joieria contemporània. Un espai que va prendre el relleu del que van inaugurar el 2007 sota el nom de Klimt02 Gallery, i que en 2016 es va rebatejar com Hannah Gallery by Klimt02.

Des de l'or fins a la plata, passant pel diamant, el plàstic, els objectes reciclats, la ceràmica, l'alumini, el polièster, la seda, el vidre, l'acer, la fusta o l'esmalt, tots els materials són susceptibles de convertir-se en una joia de la mà dels artistes que ofereixen les seves creacions aquí.

La intenció de la galeria és mostrar els valors creatius i simbòlics de les joies, entenent el treball dels artistes com una síntesi de diversos conceptes: llenguatge, memòria, investigació, caràcter, materials i tècniques.

A més de posar les peces a l'abast de la mà dels amants de la joieria, en Hannah Gallery by Klimt02 organitzen diverses exposicions a l'any on mostren l'últim de l'orfebreria d'avantguarda. I col·laboren regularment amb altres galeries, així com assessorant a diverses organitzacions internacionals.

Un complement perfecte de la seva plataforma d'internet, el lloc on van començar la seva brillant trajectòria. Un lloc de referència avui dia, amb una exclusiva base de dades i informació especialitzada, on connectar amb la joieria contemporània i els seus creadors en el context de la cultura actual.