BCN Design Tour

M Store

Ronda de Sant Antoni 39, 934235434

moritz.com

Pa d’alta gamma, cervesa fresca, merchandising premium de la marca, llibres o productes de disseny d’altres firmes de prestigi de Barcelona i altres llocs, fan de la M-Store, una botiga contenidor que recull l’essència de Moritz i la Barcelona de disseny.

Un establiment que posa a l’abast de la mà l’univers Moritz, ja sigui a través de productes relacionats amb la inconfusible imatge gràfica de la marca, o d’articles que sintetitzen els valors de la mateixa.

Chu Uroz, reconeguda figura del món de la moda, és el director artístic d’aquesta botiga dissenyada per l’estudi d’interiorisme Dear Design respectant les línies marcades per l’arquitecte Jean Nouvel, artífex de la rehabilitació de l’edifici històric de la firma.

Un espai on es donen cita articles d’àmbits tan diferents com el disseny, la moda, la creativitat, el món editorial i la gastronomia. I amb la peculiaritat d’anar canviant cada quatre mesos, tant en l’oferta de productes com en el disseny de l’ambient, en base a un tema que fa de fil conductor.

A més de la botiga pròpiament dita, l’espai també compta amb una zona de quiosc i llibreria assessorada per La Central. I una zona gastronòmica amb eines i accessoris de cuina seleccionats per Cooking The Kitchen Company.

Així com a cervesa fresca sense pasteuritzar, que aguanta una setmana a la nevera. I productes comestibles d’alta gamma com el pa Triticum del mestre artesà forner Xevi Ramon i els seus productes delicatessen Juliette. O el pa Moritz, realitzat amb cervesa i els mateixos grans d'ordi maltejats que caracteritzen la recepta clàssica d'aquesta cervesa.

Una companyia cervesera per a la qual innombrables marques de prestigi no han dubtat a crear productes ad hoc: des d’una edició limitada de bicicletes Brompton, fins sabatilles esportives Munich, espelmes de Cerabella, cascs Hebo, llibretes Moleskine, i bosses reciclades Vaho, entre molts productes exclusius.