BCN Design Tour

Dorotea

Sant Pere Més Alt 18, 93 1722401

www.dorotea.es

Aquesta exclusiva firma de sabates va néixer l'any 2000 de la mà de Dorotea Valls Adler després d'una dilatada trajectòria dedicada al calçat femení que va arrencar el 1989 a la reconeguda marca Camper.

Després va realitzar col·leccions per a Antonio Miró en plena efervescència de la Barcelona Olímpica. I finalment es va llançar en solitari des de 2000 fins a 2010, moment en què va haver de fer una aturada per replantejar la signatura amb els codis del XXI, però sense renunciar a l'esperit d'un ofici mil·lenari.

Després d'aquest parèntesi, Dorotea va renéixer de les seves cendres el 2016 amb aquest càlid i lluminós showroom com el punt de trobada entre la dissenyadora i la seva clientela. Aquí, sense intermediaris, la dissenyadora i el seu equip reben, acompanyen i assessoren de manera personalitzada les persones que volen conèixer les col·leccions i models de la firma.

Cadascun dels models de Dorotea és el resultat d'una sàvia combinació entre creativitat i coneixement tècnic, en la qual tècnica i estètica van de la mà, i en la qual estil i comoditat són inseparables.

Es tracta d'una acurada selecció de calçat pensada com a imprescindibles per al dia a dia amb les tècniques i el savoir faire dels artesans de tota la vida. I elaborada amb pells italianes, i formes i talons anatòmicament estudiats i testats per garantir la comoditat i adaptació a les necessitats de la dona contemporània.

Precisament aquesta és la principal premissa de la signatura, un calçat còmode i de qualitat que respongui a les necessitats de les dones d'avui dia. I per completar-ho, ha creat una línia de bosses realitzats amb el seu inconfusible estil atemporal, i amb les millors pells i fornitures.