BCN Design Tour

Nomad Coffee

Passatge Sert 12

www.nomadcoffee.es

Jordi Mestre, fundador de Nomad Coffee, va començar la seva marxa al món del cafè treballant en algunes de les millors torradores i cafeteries de Londres al voltant de 2011. La seva passió per aquesta beguda el va portar a muntar el seu propi coffee-truck amb el que servia cafè torrat per ell mateix en els mítics mercats londinencs.

Després d’anys d’aprenentatge anant amb la seva furgoneta de mercat en mercat, va tornar a Barcelona on, després d'estudiar a la Barista Academy i erigir-se com bicampió de la competició de baristes d'Espanya, va decidir obrir el seu propi temple del cafè.

El resultat va ser Coffee Lab & Shop, aquest establiment a mig camí entre una cafeteria, un laboratori i una acadèmia, on des del 2013 serveix i ven els cafès que selecciona, torra i prepara ell mateix.

Jordi i el seu equip viatgen al lloc d'origen del cafè per conèixer en primera persona la matèria primera i el procés d'elaboració del producte que oferiran. Només serveixen cafè de temporada i de collita fresca, motiu pel qual les varietats de la carta es renoven en funció de l'època de l'any.

A part de la collita, també posen especial èmfasi en el fet que el torrat sigui perfecte i, per això, el realitzen ells mateixos setmanalment, provant fins a trobar el perfil de torrat més adequat per a cada varietat.

Però no només torren i serveixen cafè, sinó que a més venen i distribueixen les seves varietats a altres cafeteries i restaurants. I també ofereixen assessorament i formació per a tots aquells que volen aprendre a preparar un bon cafè en els seus negocis. Tot un paradís per als amants d'aquesta beguda centenària.