BCN Design Tour

Les Topettes

Joaquim Costa 33, 93 5005564

lestopettes.com

En ple barri del Raval, un dels punts neuràlgics de la ciutat on conviuen el passat, el present i el futur, té un espai Les Topettes, aquesta coqueta perfumeria i saboneria en la qual els clients poden trobar productes alternatius al circuit més comercial amb un tracte personalitzat.

Els seus responsable són Lucía i Oriol, una periodista i un cuiner que sempre s’havien sentit atrets pel món del disseny i la cura personal, dos conceptes aparentment difícils d’unir, però que casaven a la perfecció quan van descobrir la cosmètica d’autor.

A partir de llavors es van posar mans a l’obra fins a materialitzar Les Topettes, una perfumeria dirigida a un públic interessat en la imatge, l’originalitat i l’exclusivitat de productes destinats a la bellesa i a la cura personal. Així com descobrir als clients més inexperts marques de gran qualitat però de distribució limitada.

En aquesta diàfana boutique de colors clars i materials naturals, es poden trobar perfums, sabons, cremes, espelmes i toiletries de tots els racons del món. I tenen cabuda des de les firmes més clàssiques fins a les més avantguardistes i de tendència, amb les matèries primeres de gran qualitat com a denominador comú. Però donant prioritat als articles respectuosos amb el medi ambient.

No obstant això, la seva aposta per la qualitat va molt més enllà d’una meticulosa selecció de productes. Aprofitant que es tracta d’una botiga de petit format, la seva intenció és mimar el client mitjançant un tracte individualitzat i de proximitat. Lucía i Oriol saben el que venen, i això sempre es garantia d’un assessorament precís i personalitzat.