BCN Design Tour

Recdi8 Studio

París 173, 93 3106939

www.recdi8.com

Recdi8 Studio és un showroom, una botiga de decoració i un estudi d’interiorisme amb quasi 20 anys d’experiència format per Àlex Baeza, interiorista i director creatiu, Albert Viudez, arquitecte d'interiors, i Norbert Frei, il·lustrador i assessor d'art.

El seu nom prové del carrer Rec 18, el lloc del Born on va néixer i es va desenvolupar l’estudi des de 1998 fins que es va traslladar a aquest emplaçament a l'Antiga Esquerra de l'Eixample.

L'espai es va concebre com un lloc còmode i inspirador on poder treballar i rebre els clients en un ambient càlid i acollidor que fos un fidel reflex de la seva manera de fer.

Per aquest motiu, a més de ser una botiga on s’exposen els últims models d’importants firmes del sector i en el qual es mostra una àmplia gamma d’acabats, el showroom està concebut com un habitatge que l’equip utilitza com un laboratori d’idees.

L'exposició, en constant canvi, és on l’equip experimenta amb les tendències actuals i la història de l’interiorisme; on es proven combinacions de materials, formes i colors com a pas previ a la seva aplicació en els projectes.

A l'hora de portar-los a terme, l’estudi treballa amb els millors artesans, fabricants i marques de prestigi internacional i s’ocupa des del projecte de reforma fins a l’últim detall assessorant en tot el relacionat amb temes d’interiorisme. Per a Recdi8, un interior és com un vestit fet a mida que s’adapta perfectament a la personalitat i a les necessitats de cada client.

A més, per anar més enllà de les tendències i els estils coneguts, compten amb la col·laboració d’artistes de diverses disciplines, les obres dels quals mai s'exposen com a mera decoració sinó com a part essencial de l'energia i de l'ambient d'un espai singular.