BCN Design Tour

Muguet Florista

Puigmartí 5, 93 2105014

www.muguetflorista.com

Situada en el centre de Gràcia i a escassa distància del mercat de l’Abaceria Central, Muguet Florista és una floristeria amb una llarga trajectòria com a part del teixit comercial del barri.

Xavier Montardit, titulat per l'Escola d'Art Floral de Catalunya, és l'ànima d'aquesta iniciativa que té com a principal atractiu el respecte a l'estacionalitat de les plantes i flors que venen.

Per aquest motiu, la decoració i ambientació de cada racó varia segons l'estació de l'any i converteix la botiga en una escenari natural on les flors, les plantes, els fruits i els colors típics de cada època són els autèntics protagonistes.

L’objectiu és que els clients experimentin el pas del temps, i gaudeixin d’aquesta experiència que apel·la a l’olfacte, la vista i el tacte, i els envolta en un oasi de sensacions naturals tot i estar enmig d’una gran ciutat.

A més de fer una aposta decidida per treballar, en la mesura del possible, amb productes de proximitat, i procedents de cultius ecològics i sostenibles, Xavier Montardit incorpora les noves tendències florals al seu domini de les tècniques més clàssiques.

El resultat són propostes sòlides i actuals en què preval la bellesa i la frescor de les pròpies plantes i flors per transformar un espai, transmetre una sensació, o regalar una emoció.

A part de rams, centres de taula, i arranjaments florals per a tot tipus d'esdeveniments, també ofereixen complements per a les plantes i les flors, i una acurada selecció de peces de decoració.

Aquí es poden trobar des de gerros i testos de dissenys contemporanis fins a peces antigues úniques que troben en rastres i mercats ambulants, passant per creacions artesanals d'altres països o ceràmica tradicional catalana per decorar qualsevol lloc de casa, sigui quin sigui el seu estil.