BCN Design Tour

Splash bugaderia

Diputació 199, 629 330601

www.splashlaundry.es

Aquesta bugaderia d’auto-servei inaugurada el 2012 va ser la primera d’una cadena impulsada per l’argentí Roberto Hadoba Gleizer, un emprenedor amb una dilatada experiència en el sector.

La peculiaritat d’Splah és que és molt més que una bugaderia. Aquest establiment diàfan i modern pot ser llogat per realitzar tot tipus d’activitats, des de concerts de petit format fins a festes temàtiques.

Frederic Perers va ser l'encarregat de l'interiorisme que combina la fredor de l'acer inoxidable com a revestiment vertical a la zona de rentadores i assecadores, amb la calidesa de l’omnipresent llum ataronjada que surt d'uns panells a la paret oposada i que es reflecteix sobre el metall.

Per a la resta del local es va decantar per materials i revestiments neutres: la fusta clara, la rajola blanca brillant pròpia d'espais relacionats amb l'aigua, un sòl de color cru i un fals sostre negre que difumina les dimensions del local.

Per facilitar els moviments i la celebració d'esdeveniments, tots els elements de la bugaderia estan distribuïts perimetralment, des de les rentadores i assecadores fins als taulells on es pot plegar la roba i els bancs d'espera.

A més, Splash afegeix el seu granet de sorra a la protecció del medi ambient optimitzant els processos de rentat amb el mínim consum energètic possible, però sense oblidar la cura de la roba i uns resultats de qualitat professional.

La dissenyadora Gemma Alberich, per la seva banda, va ser l’encarregada de dissenyar la identitat de la marca i del grafisme d’Splash.