BCN Design Tour

Konfetti Kids

Baixada Viladecols 2

www.konfetti-kids.com

"Concebuda a Berlín i ubicada a Barcelona" resa el lema d'aquesta coqueta botiga de moda i complements per a nens impulsada per Claudia Bonazzi. Originària de la localitat italiana de Bèrgam, Claudia es va traslladar a viure a Berlín, ciutat en la qual va conèixer la seva parella, va donar a llum la seva filla Lilien, i va començar a agafar forma la idea de crear Konfetti Kids.

La intenció inicial era crear allà una cafeteria apta per a nens juntament amb una botiga de moda infantil com les que hi ha al barri Prenzlauer Berg, conegut com el paradís family friendly de Berlín. No obstant això, els semblava que no era la ciutat ideal per criar la seva filla i van decidir traslladar-se a Barcelona, que reunia tots els requisits que buscaven i on també podien portar a la pràctica la seva idea de crear Konfetti Kids.

Així va néixer aquesta botiga on es pot trobar roba i complements de nens de 0 a 8 anys i fins i tot llaminadures. Amb experiència treballant en la indústria de la moda a Itàlia i Berlín, Claudia volia oferir roba infantil simple i ben dissenyada. En la seva majoria són peces de marques europees de gran qualitat amb un estil desenfadat, modern i unisex. Des de roba italiana feta a mà de La Bottega di Giorgia fins a roba orgànica d'etiqueta gris d'Amsterdam, passant per sabatilles Collégien i peluixos Jellycat de Londres.

A més, ofereixen cosmètica natural per a nens i nenes, així com xocolata, caramels bio i productes de confiteria italiana de Pastiglie Leone, entre els quals no falten els confits, que en italià es diuen "konfetti" i donen nom a aquest somni fet realitat.