BCN Design Tour

The Issue Ten

Diagonal 360, 93 2082458

www.theisssueten.com

The Issue Ten és la concept store de Francesco Sourigues i David Vivirido, els editors de la revista masculina de moda i tendències Hercules Universal. Es tracta d'un híbrid entre llibreria, galeria d'art i botiga de disseny i artesania a la que ofereixen exclusives obres d'artistes independents de tot el món, revistes i llibres de moda difícils de trobar, i una col·lecció acuradament seleccionada de decoració per a la llar.

En aquest nítid espai de poc més de 20 metres quadrats de parets i prestatgeries blanques, càlid sòl cobert amb una catifa de jute i una escultural escala de metall suspesa, es poden trobar des de llibres de Taschen i fotografies de Bruno Staub i Txema Yeste fins ceràmica de Sargadelos i plats de Joan Poch, passant per perfums d'Ortigia Sicilia, camises de Juan Avellaneda, mitjons de Sockaholic o catifes de Javier Velarde.

Amb més d'una dècada d'experiència com a editors independents, Francesco Sourigues i David Vivirido seleccionen personalment tot el que exposen i venen a The Issue Ten i a la seva botiga online. La seva intenció no és altra que posar a l'abast de la mà tots els elements de l'estil de vida al voltant del qual giren les seves publicacions.