BCN Design Tour

Parking Pizza

Sant Joan 56, 935418011

www.parkingpizza.com

Dos anys després de crear el seu primer Parking Pizza al carrer Londres, la parella formada per Berta Bernat i Marcos Armenteras es va llançar a l’aventura d’obrir el segon local a Barcelona. Portaven un temps estudiant la idea d’ampliar el negoci fins que van trobar aquest pàrquing de 500 metres quadrats i dues entrades separades en el que van decidir sumar les pites a les seves reeixides pizzes.

Així va néixer aquest Parking Pizza – Parking Pita que reuneix en el mateix espai les dues ofertes però amb entrades diferenciades i ambients propis i, al mateix temps, interconnectats i accessiblres des de tots dos.

La idea de fer la pizzeria original va sorgir quan, després de 15 treballant en el món de l’hostaleria, la Berta i el Marcos es van prendre dos anys sabàtics. Durant aquest temps, van començar a gestar la idea de crear un negoci propi sense pretensions i més proper a un bar que a un restaurant en el qual oferir pizzes cuinades en un forn de llenya i amb les millors matèries primeres: una bona massa i ingredients de qualitat.

Mentre que la idea d’afegir les pites a la seva oferta se’ls va ocórrer estant a la cua que donava la volta a l’illa per accedir al Mustafa’s Gemüse Kebab, un popular establiment de kebabs berlinès.

Com en el seu primer Parking Pizza, el projecte de decoració el van portar a terme els propietaris en col·laboració amb Lekuonastudio, dels directors d’art Emilio Lecuona i Cristina Güell, i es desenvolupa en la mateixa línia.

La seva intenció era crear un espai informal, però actual i de bon gust també, que es tradueix en un ambient diàfan d’estil industrial, amb terres de ciment continu, parets de maó i instal·lacions vistes. Així com les seves característiques taules corregudes de fusta i els seus tamborets de cartró, en els quals es poden guardar la jaqueta i el bolso en l’interior i, així, despreocupar-se mentre es degusten les seves propostes gastronòmiques.

Fotografies de @lekuonastudio