BCN Design Tour

Delicatessen X

Penedès 10, 932373722

www.delicatessenx.com

Les portes d'aquest sexshop, accessible, ampli i lluminós, van obrir el 2008 amb l'objectiu de trencar totes les barreres i tabús que impedeixen acostar-se al món de l'erotisme a gran part de dones i homes.

La seva intenció era oferir productes eròtics de qualitat en un local obert i agradable que convidés a entrar, i fugís de la clàssica imatge del sexshop clandestí, tancat i fosc. El resultat va ser aquest lluminós espai dissenyat per l'estudi d'interiorisme Miriam Barrio, que es va inspirar en el cos de la dona per modelar la seva idea, i es va decantar per un marcat estil pop i op art per donar-li aquest aire fresc, desenfadat i subtilment descarat.

Respectant l'estructura original de l'antic establiment, amb bigues de fusta al sostre i parets d'obra vista, van disposar al llarg del local els diferents elements de la botiga formant un recorregut sinuós com les corbes de l'anatomia. I van escollir el color rosa, molt lligat a la feminitat, com a fil conductor sobre un fons de colors neutres (blanc, fusta clara i maó rentat).

A mesura que es va recorrent Delicatessen X, s'experimenta la transformació de les seves formes i l'espai gràcies a l'efecte òptic provocat pels reflexos de grans miralls. El mobiliari, realitzat completament a mida, combina línies rectes i corbes amb marcats contrastos cromàtics en blanc i negre sobre el fons rosa que insinuen de manera al·legòrica dels òrgans sexuals.

Aquí es pot trobar una àmplia selecció de joguines per a adults, cosmètica eròtica, disfresses i llenceria, jocs de taula, llibres, DVD, així com kits especials per a festes i celebracions. A més, tant al local com a domicili, organitzen reunions per informar de productes nous, aconsellar i resoldre dubtes sobre l'erotisme de forma alegre i desenfadada.