BCN Design Tour

8PM Store

Torrent de l'Olla 164, 930129155

www.8pmstore.com

A l'agost de 2017 va obrir 8PM Store & Le Bath Gallery, un innovador espai de disseny, art, moda i cultura que promou a dissenyadors i artistes locals, amb un caràcter avantguardista.

Els creadors d'aquesta concept store són Inés Serpa Barroso, nascuda a Lisboa, el barceloní Joaquim Bolibar i Catarina Serpa Barroso. Junts ofereixen productes de joves dissenyadors independents de diferents disciplines: disseny industrial, gràfic, moda, pintura, escultura, fotografia, literatura, ceràmica, joieria ... Tot peces exclusives de disseny a preus assequibles.

Dividit en dos espais, botiga i galeria, en 8PM Store es pot comprar roba, ulleres de sol, motxilles i revistes entre altres productes. Buscant un consum més conscient, sostenible i de proximitat, ofereixen peces originals de dissenyadors locals i emergents amb els que els creadors de la botiga comparteixen valors i estètica.

L'altre espai d'aquesta proposta és Le Bath Gallery, on Inés i Joaquim juntament amb l'empresa Art&Art, especialitzada en esdeveniments artístics, han dissenyat un projecte per donar suport a aquest sector.

Le Bath és un espai on els artistes poden exposar el seu art, donar-se a conèixer i créixer en la seva carrera artística, així com tenir un lloc on fer xerrades per compartir i dialogar.

Tots dos espais estan subtilment diferenciats. Mentre que la botiga 8PM desprèn calidesa amb un sostre de bigues de fusta, terres de parquet i parets blanques, la galeria Li Bath -en la qual no hi falta una banyera i un WC-, respira un aire vintage, amb algunes parets envellides, altres en diferents tons de rosa, llums de neó i una decoració d'allò més eclèctica.