BCN Design Tour

The Perfumery Barcelona

Sant Pere Més Alt 58, 930029720

Aquesta exclusiva perfumeria va néixer amb el desig d’oferir fragàncies singulars i extraordinàries en un context selecte i contemporani, però alhora càlid i acollidor.

Darrera de la idea està Thomas E. Dennis, un nord-americà que va decidir obrir el seu propi negoci de perfumeria niche després de treballar com a director internacional en la primera empresa d'Espanya que es va dedicar a la importació de cosmètica niche. És a dir, l'alta cosmètica que es caracteritza per oferir productes exclusius, minoritaris i no comercials, elaborats de manera artesanal i difícils de trobar.

Per acollir aquesta proposta, l’espai va ser acuradament dissenyat seguint les directrius de Feng Shui, una filosofia que es basa en l’ocupació conscient i harmoniosa de l’espai per tal d’aconseguir una influència altament efectiva i positiva en les persones que l’ocupen.

Els perfums estan alineats mil·limètricament amb els seus corresponents embuts de vidre, situats davant de cada ampolla. Es tracta d'uns embuts que no només són estèticament atractius, sinó que mantenen cada fragància aïllada dels altres olors, el que evita que els perfums es barregin en l'atmosfera i interfereixin amb la resta de les aromes.

Aquí es poden trobar perfums 100% orgànics, que se serveixen en pots de vidre bohèmia, fragàncies que contenen pa d’or de 23k, que surt com purpurina quan s’apliquen sobre la pell, o perfums de producció pròpia que homenatgen Barcelona. És el cas de Santa Eulàlia, un perfum amb el nom de l’antiga patrona de la ciutat que van començar a produir amb el perfumista Daniel Josier i que només es pot adquirir a The Perfumery Barcelona.

Precisament aquesta és una de les seves especialitats: oferir edicions úniques o limitades on preval l’elaboració, el mim i la gota de personalitat i amor que cada perfumista introdueix en el pot perquè la persona que porti el seu perfum se senti única.