BCN Design Tour

The Room Studio

París 171, 932002830

www.meritxellribe.com

En aquest local de 250 metres quadrats situat en el denominat Eix Design Bcn té cabuda des de 2016 la seu principal de Meritxell Ribé - The room Studio, l'estudi d'interiorisme del tàndem format per la interiorista Meritxell Ribé i l'arquitecte tècnic Josep Puigdomènech.

Mentre que la seu de Travessera va ser concebuda com un habitatge showroom en què mostrar de forma real la seva feina, en aquesta del carrer París tenen ara el seu despatx juntament amb un espai polivalent en el qual poder mostrar i oferir de primera mà alguns dels elements amb els quals treballen.

El local, ubicat en una finca que data de 1928, va ser durant més de 40 anys un taller d'automòbils i el van reconvertir en un espai on exposar peces de mobiliari singulars, fer exposicions d'art i celebrar esdeveniments relacionats amb el món de l'arquitectura, el disseny i la fotografia.

A la planta baixa, en constant transformació i adaptació, es troba una petita galeria per a les exposicions i els actes socials, així com una selecció de peces de mobiliari i el més nou en il·luminació, tecnologia audiovisual i sistemes domòtics en un ambient càlid i amb especial atenció pels detalls decoratius. I a la planta alta està ubicat el seu estudi, l'espai on donen forma a les demandes dels seus clients.

Fundat a Barcelona el 2005, l'equip multidisciplinari de professionals que formen Meritxell Ribé - The room Studio ha realitzat una infinitat de projectes tant privats com públics, o fins i tot efímers, des del disseny fins a la seva execució íntegra i a mida. I és que des de 2008 també compten amb la seva pròpia constructora per poder controlar totalment els seus projectes tant en el procés de creació inicial com durant tota la seva realització fins que finalitza.