BCN Design Tour

Hidden Café BCN

Constança esquina Déu i Mata , 938538791

De la mà de dos amics, Carlos Moral, expert cafeter, i Mateo González, especialista en te, va néixer Hidden Cafè BCN, una cafeteria gourmet per als amants d'aquesta beguda.

A part de controlar al detall tot el procés del torrat, Carlos i Mateo treballen directament amb els petits productors per controlar tot el procés des de la planta fins a la taula i que sigui el més sostenible possible.

Aquí no només es poden degustar els seus productes i els seus cafès de temporada, sinó que també és possible adquirir-los per fer-los a casa, i periòdicament imparteixen classes teòriques sobre el cafè. Carlos forma part de l'Institut Espanyol del Cafè, a través del qual atorga certificats oficials i ofereix assessorament a altres locals.

A més dels seus cafès i els seus tes, en Hidden Cafè BCN compten amb una àmplia selecció de rebosteria a càrrec d'Espai Cafè. Els caps de setmana ofereixen els Donuts elaborats per Lukumas. I completen la seva oferta gastronòmica amb amanides, entrepans i torrades, juntament amb una carta de nutritius energy bowls per esmorzar o dinar.

Tot en un ambient amb tocs nòrdics, taules i seients de fusta natural, parets blanques amb la carta, el seu logo i el seu emblemàtic gat (símbol de la firma) i il·lustracions impreses, sòl de ciment continu combinat amb un mosaic ceràmic de colors, i prestatges i expositors d'aire industrial.

No obstant això, si alguna cosa brilla amb llum pròpia és la Slayer Steam, la precisa màquina de cafè amb un equilibrat mix entre disseny avantguardista i funcionalitat que fa les delícies dels cafeters.