BCN Design Tour

Ginger

La Palma de Sant Just 1, 930243152

El Ginger és una cocteleria d'aire retro en què, a més dels combinats clàssics, es poden degustar còctels d'autor amb tocs creatius. Completen la seva oferta amb una extensa gamma de vins nacionals i alguns plats de temporada elaborats amb aliments frescos del proper mercat de Santa Caterina, així com productes artesans i de petita producció.

La idea dels seus responsables era que els clients tinguessin la possibilitat de menjar alguna cosa mentre prenen una copa en companyia de la parella o amics, i en un ambient íntim i acollidor amenitzat amb música que va des del jazz fins al funky i passant pel swing.

Per aconseguir-ho, van ambientar l'espai amb una atmosfera clàssica i elegant que evoca els anys cinquanta, seixanta i setanta mitjançant una llum tènue, sofàs de pell i taules rodones, juntament amb la presència omnipresent de la fusta com a revestiment i element principal del mobiliari.

Gràcies a la peculiaritat del local i la seva ubicació, amb diverses altures i accessible des de dos carrers a diferents cotes, el Ginger compta amb diversos espais diferenciats, dues barres i una zona privada a la planta superior. Aquesta distribució facilita que cada ambient resulti molt més recollit i reservat.

A més dels clàssics aperitius per acompanyar els seus còctels i els seus vins, la seva proposta gastronòmica es completa amb plats més elaborats com tàrtars, amanides, carpaccios, torrades i postres per sopar. I el cap de setmana també disposen d'un menú tipus brunch. Un oasi per prendre alguna cosa tranquil·lament enmig de l'enrenou del centre.