9 de novembre

Grup de treball. Com afrontar l'emergència climàtica a l'àmbit empresarial

El Clúster Disseny, en la seva tasca de donar suport a les empreses membres en la transició cap a models sostenibles, organitza aquest grup de treball en el qual empreses fabricants podran conèixer de primera mà dels experts d'Inèdit, membre del Clúster Disseny, com afrontar l'emergència climàtica a través dels seus productes o serveis. 

Parlarem de com calcular la petjada de carboni que generen els negocis i de com reduir-la incidint en iniciatives de suport i reconeixement que poden acompanyar les empreses. Coneixerem amb els participants com el disseny pot ser una eina clau per generar productes i serveis amb baixa petjada de carboni i aprendrem quina legislació està provocant que l'emergència climàtica sigui normativa a les empreses tant per calcular-la, com reduir-la i comunicar-la.

El grup de treball  es durà a terme el proper 9 de novembre de 9:30 a 11:30 a les instal·lacions del Disseny Hub Barcelona. Es tracta de la segona part de la sessió iniciada el passat 9 d'octubre, Com a la darrera ocasió, l'aforament és limitat i només accessible per a membres del Clúster Diseño.

Tindrà un aforament molt limitat i serà accessible només per a membres del Clúster Disseny
Assistència: cal inscriure's via mail a clusterdisseny@bcd.es i rebre confirmació per part de l'equip organitzador.

Sobre inèdit: Estudi d'ecoinnovació estratègica que acompanya a les institucions (administració i empreses) en la transició cap a l'economia circular emprant el mètode d'ecodisseny per resoldre i optimitzar polítiques, serveis, productes i empreses. 

Article següent

Newsletter