Suma't

Suma’t!

Som el centre de disseny de Barcelona. Impulsem la innovació, el talent creatiu i la projecció del disseny de Barcelona al món.

Entenem el disseny com un factor de transformació per a la competitivitat, la sostenibilitat i l’impacte positiu en la societat, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (Agenda 2030).

Vols col·laborar amb nosaltres?
Si vols formar part de Barcelona centre de Disseny i participar en els nostres projectes, pots ser Patrocinador o adherir-te al Clúster Disseny.

Patrocinador
 • Talent creatiu

  Connecta la teva marca amb el talent creatiu local i amb la comunitat del Clúster Disseny, format per més de 150 empreses, universitats, escoles de disseny i centres d'innovació del sector disseny.

 • RSC i Co-creació d'activitats

  Impulsa iniciatives des de l'òptica del disseny en línia amb els Objectius de les Nacions Unides (Agenda 2030) conjuntament amb nosaltres.

 • Posicionament en disseny

  Posiciona la teva marca al sector del disseny i de les indústries creatives. Les empreses amb les quals col·laborem tenen presència de marca a grans esdeveniments que organitzem com la Barcelona Design Week.

 • Difusió

  Apropa el teu missatge i activitats a través de la nostra plataforma de comunicació a tota la comunitat creativa de Barcelona centre de Disseny via els nostres canals: xarxes socials, newsletters, web...

 • Internacionalització

  Participa en esdeveniments internacionals que promouen el talent creatiu local al món en iniciatives com Inspired in Barcelona®, que ja ha visitat ciutats com Pequín, Nova York, Ciutat de Mèxic, Hong Kong, Dubai, Londres, Milà...

 • Cessió d'espais Disseny Hub Barcelona

  La nostra seu al Disseny Hub Barcelona és l'espai perfecte per dur a terme accions vinculades al disseny, la innovació i la creativitat. Com a empresa patrocinadora podràs sol·licitar la reserva d'espais per dur a terme activitats pròpies, com exposicions o conferències.

Clúster Disseny
 • Posicionament en disseny

  Posiciona la teva marca vinculada al disseny i al talent de Barcelona, optant a participar a la Barcelona Design Week i algunes accions de promoció internacional sota la marca Inspired in Barcelona.

 • Accés a coneixement

  Accedeix a coneixement específicament seleccionat per impulsar el teu negoci. Participa a activitats que et treuran del teu dia a dia i t'inspiraran. Coneix de la mà d'experts les últimes tendències, accedeix a eines per generar nous productes i serveis i connecta la teva marca com a usuari. Tot això a través del disseny.

 • Networking

  Connecta amb una extensa xarxa de professionals i experts d'empreses de diversos sectors que integran el disseny com a eix de la seva estratègia empresarial amb els quals podràs generar sinèrgies que us ajudin a crear valor conjunt i noves oportunitats per a la teva marca.

Si vols ser una empresa patrocinadora o rebre més informació, contacta amb el Departament de Patrocini de Barcelona centre de Disseny – patrocini@bcd.es

Newsletter