23 de setembre

INSIDE Oiko Design Office

El Clúster Disseny convoca els seus membres a una nova jornada dins el cicle INSIDE...

En aquesta ocasió, al INSIDE Oiko Design Office, l’oficina de disseny i consultora de materials co-fundada per Jose F. López-Aguilar i Salva Codinach ens obrirà les seves portes per parlar de com enfoquen la transició cap a l'economia circular des del coneixement de la matèria i la percepció de l'usuari.

Jose F. López-Aguilar i Salva Codinach compartiran amb els participants com a l'hora de resoldre noves realitats, aplicar rigor científic i creativitat en la presa de decisions és clau per generar nous projectes de disseny i industrialització, el desenvolupamnet de nous materials circulars o definir i reordenar l'estratègia empresarial. 

A més, presentaran la seva materioteca amb una selecció de plàstics reciclats innovadors produïts per N.E.W l'editora de materials reciclats impulsada des de l'estudi, així com una selecció de materials circulars per a arquitectura disponibles al mercat.

La jornada es durà a terme el dijous 23 de setembre de 09:30 a 11:00 a les seves noves oficines a Barcelona a C/Ciutat d'Elx 13

Les places seran molt limitades i subjectes a les directrius de salut derivades de la covid-19. Cal enviar un correu a clusterdisseny@bcd.es indicant el teu interès i et confirmarem plaça per correu.

Sobre el Cicle INSIDE...

es tracta d'un format que pretén posar en valor un dels grans actius d'una iniciativa Clúster: el seu potencial en tant que plataforma d'accés a coneixement, resultat de la suma del talent de tots els seus membres.

Article següent

Newsletter