29 de març

Presentació de la convocatòria d’ajuts en el marc del programa de les AEIs

El proper dia 29 de març a les 16.30h organitzarem des del Clúster Disseny una sessió per presentar el programa de suport a les Agrupacions Empresarials Innovadores del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, així com de la Unió Europea a través del Pla de Recuperació , Transformació i Resiliència. L'esdeveniment es farà a Nacar Design (Carrer dels Pellaires, 30, local H1, 08019).

Aquest programa recolza l'impuls de projectes col·laboratius entre empreses en l'àmbit de la investigació i la innovació amb base digital i obrirà convocatòria d'ajuts el proper mes d'abril, on es podran presentar exclusivament empreses adherides a alguna Agrupació Empresarial Innovadora inscrita al programa, entre elles, Barcelona centre de Disseny a través del Clúster Disseny.

A la sessió detallarem alguns aspectes clau i condicionants a tenir en compte per poder presentar-se a aquesta línia d'ajuts, que en aquesta ocasió comptarà amb un pressupost que superarà els 50M€ gràcies al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, de la Unió Europea.

Aquesta línia d'ajuts ha permès al Clúster Disseny canalitzar en la darrera convocatòria d'ajuts una subvenció de 242.405€ entre algunes de les seves empreses i entitats adherides a través del projecte de recerca AIRTOPIA, l'experiència i els avenços del qual seran presentats durant la jornada.

La jornada servirà de base per poder identificar potencials projectes col·laboratius entre el col·lectiu amb encaix al programa.

Inscriu-te aquí.

Article següent

Newsletter