29 de març

Sessió “Conflicte a Ucraïna: afectacions a les empreses i escenaris”

La guerra a Ucraïna, més enllà del drama humanitari, ha acabat de trasbalsar el panorama econòmic mundial, i les empreses catalanes no estan exemptes d’aquest canvi. L’augment del preu dels combustibles, l’alumini o el pal·ladi són les conseqüències més visibles, però també cal parlar de l’aturament en sec de les importacions i exportacions de matèries primeres crítiques i productes acabats, la repercussió que tindrà la guerra en diferents sectors clau o el futur de les filials catalanes a Rússia i Ucraïna, entre altres problemàtiques. 

Per resoldre aquests dubtes, Clúster Disseny impulsa el pròxim 29 de març, de 9:30 a 11:00 hores, la sessió informativa “Conflicte a Ucraïna: afectacions a les empreses i escenaris”, conduïda per Albert Closas, periodista de Televisió de Catalunya i director del programa ‘Valor Afegit’. L’acte se celebrarà al HUB cambraDigital de la Cambra de Comerç de Barcelona, amb aforament limitat, que inclou accés al coffee networking posterior amb les ponents.

L’esdeveniment començarà amb la benvinguda d’Isabel Roig, directora general de Barcelona centre de Disseny, i comptarà amb la participació de Carme Poveda, Directora d'Anàlisi Econòmica del Gabinet d'Estudis Econòmics i Infraestructures de Cambra de Comerç de Barcelona, i de Cristina Serradell, Directora de la Unitat de Negoci Internacional d'ACCIÓ. Poveda ens parlarà del context geopolític i econòmic i la previsió de l'afectació a l'activitat de les empreses, mentre que Serradell ens exposarà les afectacions comercials i les conseqüents mesures de suport. Després de les seves intervencions s’oferirà un debat entre les dues ponents amb torn de preguntes per al públic.

En acabar la sessió, els assistents podran gaudir d'un coffee break d'illycaffè per compartir experiències i fer networking. 

Per assistir a la sessió cal registrar-se AQUÍ.

Article següent

Newsletter