Arrenca la versió més ciutadana de la Barcelona Design Week City Festival

Avui comença la Barcelona Design Week City Festival 2021, l'edició més ciutadana de la BDW amb més de 80 activitats i 40 espais  de la ciutat que obren les portes amb motiu de la trobada anual del disseny i la creativitat de Barcelona.

El festival dóna el tret de sortida amb l'Open Night Districte Turó Park, un recorregut durant el vespre per conèixer les botigues més destacades d'aquest indret de la ciutat.

Del 7 al 30 d'octubre hi haurà activitats per tota la ciutat, on destaquen Els Cubs de Disseny en Diagonal. Es tracta d'una instal·lació urbana, en diversos punts de l'Avinguda Diagonal, on s'explica el paper del disseny en el nostre dia a dia. Vuit cubs dedicats als diferents àmbits artístics i creatius: artesania, digitalització, planeta, benestar, futur, espai, públic, il·luminació i menjar.

Como a novetat d'aquest any, tindrà lloc la primera edició de la Food Design Week, un programa amb més de trenta activitats per acostar el food design a la ciutadania, amb xerrades, tallers o exposicions que vinculen aquest sector amb el disseny o la sostenibilitat. Algunes de les sessions, obertes a professionals, families o públic general, es desenvoluparan a espais tan singulars com el Disseny Hub Barcelona, el Restaurant LEKA o el bar La Muriel en el que durant 4 dies se servirà de franc amb la consumició d'una cervesa una tapa food design creada por el chef Xavi Moron de Hidden Factory.

També comptarà amb exposicions, workshops, instal·lacions o tallers com els que es podran veure a la Galeria Il·lacions que, amb motiu de la Barcelona Design Week, presenta sis exposicions al seu nou local de La Rambla o «Idees per a la Humanitat: receptari per a la Salut Planetària» que acull Roca Barcelona Gallery, una crida a l'acció des de la perspectiva del disseny.

La Barcelona Design Week està organitzada per Barcelona centre de Disseny i compta amb l'impuls de l' Ajuntament de Barcelona i Disseny Hub Barcelona, la col·laboració principal del FAD Foment de les Arts i del Disseny i el Museu del Disseny de Barcelona, el patrocini oficial de cerveses Alhambra, el patrocinio principal de Kave Hombre, Roca i Simon i el patrocini d'Escofet. La Barcelona Design Week és membre i seu actual de World Design Week.

Consulta tota la programació al web.

Article següent

Newsletter