Canvi de dates! La BDW '20 se celebrarà al novembre

La Barcelona Design Week 2020 canvia les seves dates, donada la crisi sanitària global derivada de la COVID-19. 

Aquest any posposem el festival, previst inicialment del 9 al 18 de juny, al mes de novembre, del 17 al 26, tot adaptant-ne les activitats a la situació i recomanacions de les autoritats competents.

En aquesta quinzena edició, la Barcelona Design Week es bolcarà més que mai en la ciutadania i en la ciutat i els seus districtes, a través de la participació d’empreses, entitats,  comerços, espais gastronòmics i espais culturals. 

Una Design Week que destacarà el valor del disseny, especialment com a gran talent local, per a repensar moltes de les situacions a les quals ens enfrontem actualment com a societat. El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ha remarcat "la importància estratègica que té aquest sector per a la ciutat de Barcelona i la voluntat d'enfortir el seu potencial per contribuir a la transformació i recuperació del conjunt del teixit productiu".

En les properes setmanes us anirem informant dels continguts i formats perquè tothom hi pugui participar. Trobareu tota la informació actualitzada al web de l'esdeveniment.

Esperem poder veure’ns ben aviat!

Article següent

Newsletter