Contents de col·laborar amb BNEW, l'esdeveniment que ens mostrarà com reactivar l'economia!

Des de Barcelona centre de Disseny apostem per les iniciatives que tenen com a eix vertebrador la recuperació econòmica i, per això, ens fa molta il·lusió ser col·laboradors de Barcelona New Economy Week (BNEW), l'esdeveniment creat pel Consorci de la Zona Franca que pretén reactivar i dinamitzar l’economia. 

BNEW és un esdeveniment diferent amb caràcter híbrid: és físic i comptarà amb el suport d’una plataforma digital d’última generació. Al llarg de tres dies s'explorarà les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per reactivar l’economia i mostrarà reptes, oportunitats i amenaces que ens portarà la nova economia, tot des del punt de vista dels dels 5 sectors d’activitat: Logística, Real Estate, Indústria Digital, Ecommerce i Zones econòmiques. 

Del 6 al 9 d’octubre tens una cita amb aquest esdeveniment que es farà des de diferents emplaçaments emblemàtics de la ciutat i que comptarà amb més de 30 debats, més de 25 entrevistes, més de 12 xerrades inspiracionals, més de 10 keynotes speech i més de 25 panells digitals. 

L’aliança amb BNEW respon a la nostra aposta per la innovació, el talent creatiu i la projecció del disseny de Barcelona al món. 

Vine a descobrir a BNEW! Inscriu-te aquí.

Article següent

Newsletter