Ets una empresa de serveis de disseny? T'escoltem

Design Weeks, exposicions, conferències i festivals cancel·lats. Les entitats, els professionals i les empreses del sector disseny i de les indústries creatives, en general, han estat de les primeres afectades per les conseqüències derivades de la propagació del virus COVID-19 i, per tant, per l'impacte en els seus comptes d'explotació i de resultats.

No només els organitzadors de totes aquelles activitats cancel·lades són els primers damnificats, sinó també les agències i els nombrosos autònoms del sector. La desacceleració abrupta del teixit industrial comportarà indubtablement una afectació del consum dels serveis de disseny i, en general, de les indústries creatives. Tot plegat es convertirà en un assumpte sense referents amb efectes inimaginables a dia d'avui.

Des de Barcelona centre de Disseny volem saber com esteu vivint la propagació del virus i com afecta a la vostra activitat. Per aquest motiu, us proposem que ens respongueu un breu qüestionari sobre les vostres previsions i vivències actuals. Ens agradaria avaluar l'impacte potencial en les properes setmanes per poder formular recomanacions a les institucions encarregades de posar en marxa mesures i instruments de suport.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Article següent

Newsletter