“Inspired in Barcelona: a gathering place” tindrà lloc del 7 a 12 de juny a la Milano Design Week

L'exposició "Inspired in Barcelona: a gathering place", ideada per Barcelona centre de Disseny, impulsada per l'Ajuntament de Barcelona i ACCIÓ, i patrocinada per Kriskadecor, es durà a terme del 7 al 12 de juny a Milà, en el context de la Milano Design Week.

La mostra, conceptualitzada per Martin Azúa, s'instal·larà a la via Madonnina 12, al cor del Brera Design District i en el context del Fuorisalone 2022, i tindrà un concepte de bar, un lloc on conèixer, compartir i experimentar les últimes tendències i el disseny més experimental del food design.

"Inspired in Barcelona: a gathering place" té l'objectiu de donar a conèixer la creativitat de Barcelona en l'àmbit internacional. Per això, el projecte es divideix en dues macroàrees: "Taules inspiradores", un espai expositiu que busca impulsar la inspiració de tot allò que gira al voltant de la taula, amb conceptes, exploracions gastronòmiques i projectes d'interiorisme innovadors, i “Un lloc de trobada”, on s'articularan vuit idees de bars diferents amb un to informal i envoltant, amb les seves personalitats i mobiliari, a través d'una àmplia varietat de productes que donaran una idea de la cultura de bar de Barcelona.

Article següent

Newsletter