Negoci i sostenibilitat: com es relacionen?

El taller 'Negoci i sostenibilitat', que tindrà lloc el proper dia 17 de setembre, està ideat com a continuació del contingut audiovisual de la Immersió Estratègica publicat durant el mes de juny als canals audiovisuals del Barcelona centre Disseny. Des de la perspectiva de la creativitat, la sessió busca aprofundir en com el negoci es relaciona amb la sostenibilitat i està enfocat a acompanyar els professionals participants per poder impulsar un canvi dins les seves empreses. A través d’exemples i exercicis col·laboratius concrets, es compartiran reptes per poder avançar en l’ecoinnovació, es reflexionarà entorn a visions compartides capaces de motivar els nostres equips, s'estudiarà macrotendències i  s'analitzarà el negoci de l’empresa que representem atenent els nostres propis processos de fabricació, proveïdors i materials que fem servir i explorarem com portar al mercat oportunitats de millora que puguem identificar.  

El taller, impartit i dinamitzat per Cristina Noguer, vol ser un punt de posada en comú i d’aprenentatge compartit en aquesta matèria i està obert a qualsevol professional que vulgui impulsar o millorar la integració de la sostenibilitat en tant que vector clau de l’estratègia de la seva empresa.

Els membres del Clúster Disseny tindran accés prioritari i gratuït al taller, que es realitzarà en entorns de treball acotats, i amb un aforament limitat per assegurar el correcte funcionament del mateix.

No t'ho perdis i adquireix aquí la teva entrada.

Article següent

Newsletter