Oberta la convocatòria dels Premios Nacionales de Diseño y de Innovación

Els Premios Nacionales de Innovación y de Diseño són el guardó més important del país en aquesta matèria. Premien a les persones i entitats que han fet de la innovació un element indispensable dins la seva estratègia professional i empresarial, així com dissenyadores i dissenyadors, estudis de disseny i empreses que han contribuït a augmentar el prestigi del disseny. 

Des del dia 21 d'agost i fins el 8 d'octubre es poden presentar candidatures. Les categories d'enguany a la part de disseny són les següents: 

  • Premio Nacional de Diseño modalitat "Profesionales" (persones físiques o equips professionals), per a professionals del disseny amb una trajectòria mínima de 10 anys. Dotació econòmica de 30.000€.
  • Premio Nacional de Diseño modalitat "Empresas", per a empreses consolidades que hagin incorporat el disseny a la seva estratègia durant els últims 10 anys. 
  • Premio Nacional de Diseño modalitat "Jóvenes Diseñadores", dirigit a creadors menors de 35 anys i amb una trajectòria inferior als 10 anys. Dotació econòmica de 15.000€.

Les categories d'enguany per als premis d'innovació són aquestes:

  • Premio Nacional de Innovación modalitat "Trayectoria Innovadora", per a empresaris i empresàries i professionals amb una trajectòria superior als 10 anys on la innovació sigui una característica rellevant. 
  • Premio Nacional de Innovación modalitat "Gran Empresa", per a empreses amb activitat innovadora d'almenys 10 anys.
  • Premio Nacional de Innovación modalitat "Pequeña y Mediana Empresa", amb demostrada activitat innovadora durant els últims 5 anys. Dotació econòmica de 30.000€. 

Pots presentar la teva candidatura fins el 8 d'octubre a les 15h. Més informació a la pàgina web del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Us animem a participar-hi! 

Article següent

Newsletter