Un milió de gràcies per la Barcelona Design Week City Festival

GRÀCIES. Gràcies a les més de vint mil persones que heu participat a alguna de les més de vuitanta activitats de la Barcelona Design Week City Festival, als que us hi heu acostat per primer cop, als que heu mirat el programa i als que voleu repetir a la propera edició.

Gràcies a la vintena de showrooms que ens han obert les portes, al centenar de creadors, artistes i marques que heu dotat de contingut i talent la programació durant més de tres setmanes.

Més de vint activitats de food design que han posat a prova el talent, la sostenibilitat, la gastronomia i els paladars dels assistents, una seixantena d’activitats repartides per la ciutat en el marc de Districtes Disseny i prop de trenta exposicions pels carrers i gal·leries de Barcelona. Aixi com diverses instal·lacions urbanes, com la dels vuit cubs distribuits per l’Avinguda Diagonal que han gaudit al voltant d’un milió de persones.

Gràcies als patrocinados i als mediapartners per, un any més, confiar en la innovació i la creativitat que brota de la ciutat. I gràcies a l’equip de Barcelona centre de Disseny que ha fet possible l’edició d’enguany.

Ens veiem al juny del 2022 amb moltes més propostes i les piles carregades!

Article següent

Newsletter