Tornen Foodture Barcelona i els Premis Foodture d'Innovació Sostenible!

Arriba la quarta edició de Foodture Barcelona, ​​el projecte de Barcelona Centre de Disseny i Plat Institute amb l'objectiu de crear un espai obert on projectes visionaris, start ups, ciència, disseny i innovació es donen cita per explorar i redissenyar el món de l'alimentació.

Com a novetat, aquest any l'esdeveniment tindrà lloc del 7 al 9 de novembre al Gastronomic Forum Barcelona, ​​cita de referència del sector per on passen més de 16.000 professionals. El nostre principal objectiu serà donar a conèixer la innovació alimentària més disruptiva per tal d'explorar i definir les noves tendències a Food Design, Food Tech, Social Food i Sostenibilitat.

A més, aquest any explorarem la temàtica Regenerative Food Industries, per veure quines possibilitats té el sistema alimentari per avançar cap a una "ecolonomia", una economia que protegeixi la biodiversitat i l'ecologia. Si vols aprofundir més en això, no et perdis les nostres talks el dia 8 de novembre.

Finalment, Foodture Barcelona torna a organitzar els Premis Foodture d'Innovació Sostenible per promoure idees, projectes, productes i serveis d'innovació disruptiva que contribueixin a millorar els nostres sistemes alimentaris actuals. Si hi participes, pots ser un dels 10 projectes seleccionats que s'exposaran aquest any al Gastronomic Forum. I si el teu projecte resulta guanyador, comptaràs amb un Acceleration Day per portar la teva proposta al següent nivell.

Teniu temps de participar fins al 23 d'octubre aquí.

Consulta tota la informació a la web de Foodture Barcelona!

Article següent

Newsletter